Dagens ret

Uge 8,   19-25 februar

95kr.

Serveres fra 17.00-21.00

Mandag Koteletter Med svampe a la creme og ristet kartofler
Tirsdag Stegt flæsk serveres med persillesovs og kartofler.
Onsdag Lammefrikasse Med dild kartoffelmos og krydderurtesalat
Torsdag Stegt sild Med persillesauce og persille kartofler
Fredag Kalveragout Med svampe og mørk øl hertil polenta pure til smagt hvidløg
Lørdag Ribbensteg Med svampe og mørk øl hertil polenta pure til smagt hvidløg
Søndag Vintertid Køkkenet lukker kl. 16.00

Dagens ret

Serveres fra kl 17-21

Ribbensteg

Med svampe og mørk øl hertil polenta pure til smagt hvidløg

Pris 95kr

 

Ugens ret

Serveres fra kl 17-21

Sundby schnitzel

Kalve schnitzel i groft rasp, kalve sky sauce, ovn bagte kartofler, citron, smør dampet ærter og kærlighed

Pris 175kr

 

Sunday Roast

Gamle tradition i nye former

Søndag den 25. februar
Kl. 16-20:30

Pris 195kr.

Læs mere her …

 

Søndags Buffet

Vores store søndagsbuffet serveres den første søndag i måneden.
Næste gang er søndag den 4. marts.

Pris 175kr, serveres fra kl 12-15

 

Café, Restaurant & Selskabslokaler - Amager Strandvej 15, 2300 København S - Tlf. 32 59 41 30 - CVR 32696333